Levering: 2-3 hverdage
Levering

Thesmagning

Med 130+ forskellige slags the er det oplagt at dele ud af al vores viden om disse, og derfor inviterer vi ind til lærerige og hyggelige aftener med thesmagninger i butikken.

 

Der smages på mindst 10 forskellige slags the

Smag på mindst 10 forskellige slags the

Vi elsker at fortælle om de forskellige slags the, hvordan de produceres og hvordan du brygger theen, så du opnår den bedste smagsoplevelse.

Du vil opleve tørret the og forskellen thetyperne imellem, se diversiteten i strukturen i blade og blomster og de fine farver theen antager efter trækning, og du vil blive guidet igennem smagene på hver enkelt af theerne og samtidig selv kunne danne dig dine egne indtryk.

 

Der fortælles om butikken

Få indblik i det at eje en specialbutik

Med det at eje og køre en butik følger mange erfaringer og sjove oplevelser - vi deler nogle af dem med jer og svarer meget gerne på spørgsmål.

 

Der er tid til lækkerier og hygge

Vi kræser om jer

Bagværk og delikatesser er vores speciale, så vi sørger for at kræse om jer, og ind imellem thesmagningen er der rig mulighed for tage for sig af godterne, hygge sig, samle indtrykkene og ose i butikken.

Skal du også til thesmagning i Aalborgs hyggeligste thebutik?

Vi arrangerer af og til thesmagninger for alle - følg os på Facebook for at holde dig opdateret om datoer for kommende arrangementer.

Eller skal du holde et arrangement?

Skal du holde et event eller et arrangement for kollegaerne, en polterabend, en fødselsdag eller andet?

Kontakt os omkring hvor mange I er, i hvilken anledning arrangementet skal foregå og hvornår I kan - så finder vi ud af hvornår vi kan holde thesmagning for jer.

Ring til os på tlf. 9512 9898, skriv en besked her eller mail til fruronnekaffe@gmail.com.