Gratis fragt ved køb over 399 DKK

Om os

Fru Ronne by UNOkaffebar
Fru Ronne butikken blev grundlagt i 2007. I marts 2014 blev virksomheden solgt, og der blev efterfølgende opstartet webshop. I september 2017 blev Fru Ronne overtaget af Hjørring-virksomheden UNOkaffebar, og skiftede således navn til Fru Ronne by UNOkaffebar. Med det nye ejerskab bliver der fokuseret specielt meget på kaffe og te, som er nøje udvalgt, og de hyggelige lokaler er nu i højere grad indrettet med et hyggehjørne, med plads til at slappe af og nyde noget varmt af drikke, sammen med et butiksområde. I den fysiske butik i Reberbansgade 1, Aalborg, kan man finde alle de kaffe- og tevarianter som vi også har her i webshoppen. Derudover har vi i butikken i Reberbansgade et udvalg af bl.a. specialiteter, chokolade og hjemmebagt brød.

Så hvad enten du foretrækker at nyde din varme drik, dit brød eller din chokolade hos os eller derhjemme, så er vi klar til at hjælpe og vejlede dig.

Om os - Fru Ronne by UNOkaffebar

UNOkaffebar
UNOkaffebar blev i år 2012 åbnet i Hjørring af Marian Hjermitslev. I flere år havde hun gået med tanker om at åbne sit eget sted. At det lige præcis blev med fokus på kaffe og te, var ikke noget tilfælde. Helt siden år 2000 havde Marian samlet på inspiration, indtryk og billeder, som kunne blive til en kaffebar. I lang tid havde hun et ønske om at udføre drømmen, og så i år 2012 tænkte hun ”så er det nu”. Målet med UNOkaffebar var kort sagt at have gode råvarer, at præsentere noget som ikke havde været der før, og vise at man godt kan lave god mad eller god kaffe uden at man skal give 100 kr. for en kop kaffe.

 

Både Fru Ronne og UNOkaffebar kan beskrives meget kort: et sted med et godt miljø, hvor vi har indsigt i og viden om de varer vi har. Et sted hvor fokus er på gode råvarer uanset om det er kaffe, te eller madvarer. Et sted hvor det i bund og grund skal være rart at være.