Levering: 4-7 hverdage
Levering

Handelsbetingelser for abonnementer

Vi tilbyder tre forskellige slags abonnementer:

 

Kaffe

I denne boks vil du hver måned modtage mindst to forskellige slags umalede kaffebønner, tilsammen vil mængden mindst være 350 g. bønner.

Ud over de mindst 350 g. kaffe vil boksen også kunne indeholde lidt sødt til din kaffe eller andet relevant tilbehør til kaffen.

 

The og Urtethe

Disse to forskellige slags bokse indeholder hver måned mindst to forskellige slags the, tilsammen vil mængden mindst være 150 g.

Ud over de mindst 150 g. the vil boksen også kunne indeholde lidt sødt til din the eller andet tilbehør til theen.

 

Bestilling

Du kan bestille de tre forskellige slags bokse her:


Hvis du bestiller dit abonnement senest d. 25. i måneden, vil du modtage din første boks ved den første weekend i den følgende måned.

 

Afbestilling

Det skal være nemt, og du skal kunne opsige dit abonnement, når du synes.

Derfor kan du til enhver tid opsige dit abonnement til ophør af den periode, som du har betalt for. Opsigelse af abonnementet sker på din profilside, som du får et link til i din kvitteringsmail.
Rettidig opsigelse af dit abonnement skal ske senest den 25. i måneden og gælder for den følgende måneds the- eller kaffe-boks.

Dette er for, at vi ikke bestiller for mange varer hjem, der ikke skal sælges alligevel - vi vil nemlig helst undgå spild :)

 

Levering

Boksen leveres ved din dør af DAO.
Vi sender boksene afsted onsdag op til den første weekend i måneden, og du vil så modtage din boks op til eller i samme weekend.

Hvis der ikke er nogen hjemme til at modtage boksen, når DAO forsøger at levere, vil de anbringe den ved døren. De oplever nemlig, at danskerne er så reelle, at det ikke giver problemer.

 

Yderligere handelsbetingelser

Når du køber et abonnement på en the- eller kaffe-boks, indgår du aftale med Fru Ronne by UNOkaffebar, og når du har foretaget købet, modtager du en kvittering som dokumentation for aftalen på e-mail.

 

Forudsætninger for aftalen

For at kunne abonnere på boksene, skal du have en gyldig og aktiv e-mail adresse. Du skal samtidig have adgang til et dankort eller et kreditkort til betaling af dit abonnement. 

Du har selv ansvaret for at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis dit dankort eller dit kreditkort bliver spærret eller udløber. Det kan du gøre på din profilside, som du får et link til i din kvitteringsmail. Manglende opdatering af dine kortoplysninger vil medføre, at dit abonnement ophører.

 

Sådan fungerer dit abonnement

Abonnementerne er fortløbende og fornys automatisk hver måned. I forbindelse med oprettelsen af abonnementet accepterer du altså, at Fru Ronne automatisk kan trække penge på dit dankort eller kreditkort, hver gang abonnementet fornys.

Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement til udløb af den periode, du har betalt for.

 

Fortrydelsesret

Da der er tale om køb og levering af fødevarer til husstandens løbende forbrug, er køb af the- eller kaffe-abonnementerne ikke omfattet af Forbrugeraftalelovens bestemmelse om fortrydelsesret.
Det sikrer dig, at den the, du modtager, ikke tidligere har været ude hos andre kunder.

 

Opsigelse

Du kan som beskrevet til enhver tid opsige dit abonnement til ophør af den periode, som du har betalt for. Opsigelse af abonnementet sker på din profilside, som du får et link til i din kvitteringsmail.
Rettidig opsigelse af dit abonnement skal ske senest den 25. i måneden og gælder for den følgende måneds the- eller kaffe-boks.

 

Ændringer i tjenesten, vilkår og priser

Fru Ronne kan til enhver tid ændre på indholdet af the- og kaffe-boksene.
Ved væsentlige ændringer i indholdet vil du modtage en varsling via e-mail, og aftalen kan opsiges med 14 dages varsel med virkning fra ændringen træder i kraft.


Fru Ronne kan løbende ændre abonnementspriserne.
Prisstigninger vil altid blive varslet via e-mail og vil først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode på dit abonnement. Aftalen kan således opsiges i henhold til de almindelige opsigelsesregler med udgangen af din nuværende betalingsperiode uden at stigningen i pris derved slår igennem for dig.


Fru Ronne kan løbende ændre og rette abonnementsbetingelserne til for the- og kaffe-boksene. Ved væsentlige ændringer vil du modtage en varsling via e-mail, og aftalen kan opsiges med 14 dages varsel med virkning fra ændringen træder i kraft.

 

Persondata

Dine personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine oplysninger, og du kan ændre i dem ved at benytte linket til din profil, som du får via mail.

 

Elektronisk henvendelse

Ved oprettelsen af et abonnement giver du os lov til, at vi må kontakte dig via e-mail angående månedens boks samt med informationer om opdateringer, ændringer, indhold o.lign. vedr. abonnementet.

 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på fruronne@unokaffebar.dk